Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Θέτουμε υψηλότερα τον πήχη!

Στην διατροφή και ευζωία των κατοικιδίων!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η υπεύθυνη καθοδήγηση
για την ενίσχυση της ευζωίας του κατοικιδίου σας!

Η έγκυρη γνώση είναι η αφετηρία, η ποιοτική διατροφή το ταξίδι και η ενίσχυση της ευζωίας του κατοικίδιου σας ο τελικός μα προορισμός!

Καλώς ήρθατε στην πληρέστερη, εγκυρότερη πηγή ευζωίας και το πιο εξειδικευμένο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικά κατάλληλης διατροφής κατοικίδιων στην Ελλάδα!
Με την καθοδήγηση ολιστικών κτηνιάτρων, καταξιωμένων επιστημόνων και επαγγελματιών του χώρου σας δείχνουμε πως να αποφύγετε συχνά δυστυχώς διατροφικά λάθη και να ταΐσετε καλύτερα το λατρεμένο σας τετράποδο παιδί ώστε να διαπρέπει και να έχει ισχυρότερο οργανισμό και καλύτερη διάθεση, όπως του αξίζει!

Οι εμπειρίες μας ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, η ενασχόλησή μας με τις νέες τεχνολογίες, την εκτροφή, διατροφή σκύλων, οι ατέλειωτες ώρες διαβάσματος, σύνθεσης και μετάφρασης άρθρων για κατοικίδια, η αξιοσημείωτη επαγγελματική και πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο, έχοντας σημαντικές εμπειρίες στην παρασκευή, το εμπόριο, την συσκευασία και την ασφαλή μεταφορά ξηρών και φρέσκων τροφών, λιχουδιών και συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια μας έδωσε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να δημιουργήσουμε και να υποστηρίξουμε υπεύθυνα το DOGGER.GR!

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό μας είναι προσεκτικά επιλεγμένο και κατάλληλα καταρτισμένο ώστε να σας καθοδηγεί υπεύθυνα και να σας δίνει ουσιαστικές λύσεις!

ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η φιλικότητα και το ενδιαφέρον μας είναι εμφανή σε κάθε μας επικοινωνία και συναλλαγή.

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!

Η έγκυρη γνώση είναι η αφετηρία, η ποιοτική διατροφή το ταξίδι και η ενίσχυση της ευζωίας του κατοικίδιού σας ο τελικός μα προορισμός!

Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε

στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

ΤΟ 2ο ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Αντιμετωπίζουμε το κατοικίδιό σας ως μέλος της οικογένειάς μας!

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Γρήγορη παράδοση στον χώρο σας σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε!

Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Το 3πτυχο της επιτυχίας!

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Με προσεκτικά επιλεγμένα και δραστικά συμπληρώματα διατροφής!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Με φυτικά και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης!

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με μαγειρεμένες τροφές με βάση το φρέσκο κρέας και ασύγκριτη γεύση!